Trädrestaurangen i tallen

Detta lökliknande fågelholken är ett trädhus som innehåller en restaurang och själva bygget är sponsrat av Gulsidorna, Yellow, på Nya Zeeland.  

Först behöver man ett kraftigt träd att hänga upp restaurangen i.

Sedan behövs ett rejält snickeri för att bygga limträspanten som är grundidén i formen.
Därefter några kraftiga järnbeslag och sen är de bara att sätta dit pinnarna.

Byggnadsnämnden hävdade att även rullstolar skulle ha möjlighet att komma in. Det löste med en lång ramp som går emellan träden.

Mer om trädrestaurangen hittar du här: 

The URI to TrackBack this entry is: https://stenssmahus.wordpress.com/2008/12/17/tradrestaurangen-i-tallen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: